Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله قاسمی پیربلوطی ظهر چهارشنبه در نشست خبری که با حضور اصحاب رسانه برگزار شده بود اظهار داشت :۳۱ اردیبهشت سالروز تأسیس دانشگاه آزاد می‌باشد که هم اکنون حدود ۴۰۰ واحد خدمات آموزشی ارائه می‌دهند و نقش کلیدی در ابعاد سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگ ایفا کرده‌اند و دانشگاه آزاد از دستاوردهای مهم نظام مقدس جمهوری اسلامی می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: دانشگاه شهر قدس در سال ۸۰ تأسیس شد و به نسبت دانشگاه‌های دیگر جوان‌تر است اما پیشرفت و توسعه زیادی را در کارنامه خود دارد که به دلیل پتانسیل خوب منطقه و مسئولان محترم شهرستان باعث شده به یکی از واحدهای موفق تبدیل شود.

رئیس دانشگاه واحدهای قدس، شهریار و ملارد گام برداشتن به سمت شاخص‌های بین المللی را از الویت ها برشمرد و گفت: ارتقای سطح بین المللی دانشگاه مستلزم تلاش مضاعف هیأت علمی و دانشجویان است و در این راستا یکی از طرح‌های خوب مدرسه اشتغال و خلاقیت می‌باشد و پل ارتباطی میان دانشجویان و بازار کار است تا دانشجویان با انجام پروژه‌های واقعی و هم افزایی مهارت کافی جهت حضور در بازار کار را پیدا کنند.

قاسمی اظهار داشت: دانشگاه شهر قدس به عنوان مرکز رشد و هسته‌های فناور کار پژوهشی خود را در این زمینه انجام می‌دهد که چند هسته و واحد در آن فعالیت می‌کند که یکی از آنها واحدهای مبارزه با کرونا بود که طراحی و ساخت دستگاه ضدعفونی کننده لباس با استفاده از اشعه «یو وی» در دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای غرب استان تهران ابداع و به ثبت رسید.

وی ادامه داد: از همان ابتدای شیوع ویروس کرونا و با توجه به محدودیت محصولات ضدعفونی در کشور با همکاری مرکز گیاهان دارویی و دانشجویان نخبگان شهر قدس اقدام به تولید ژل ضدعفونی کننده گیاهی (ژل آزاد) و محلول بخور (اوکال آزاد) در آزمایشگاه مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشکده کشاورزی واحد شهر قدس کردیم.

رئیس دانشگاه واحدهای قدس، شهریار و ملارد افزود: مرکز مشاوره امین در این شرایط بخصوص کرونا و نیاز خانواده‌ها به مشاوره اقدام به خدمات رسانی به صورت آنلاین و تماس مستقیم کرده است همچنین مرکز آموزش‌های کوتاه مدت تخصصی – کاربردی در زمینه‌های مختلف اعم از هنری طب کامپیوتری زبان و بازرگانی بازار یابی اقدام به آموزش به دانشجویان و غیر دانشجویان کرده است.

قاسمی در پایان به آموزش الکترونیکی و برگزاری نود درصدی کلاس‌ها به صورت برخط اشاره داشت و گفت: بعد از پایان تعطیلات کار ما به صورت جدی آغاز شد با این تفاوت که در روزهای نخست با ضعف زیرساختی و سرور دانشگاه جوابگوی آن حجم از دانشجویان نبود اما با مدیریت واحد الکترونیک مشکل برطرف شد و حدود ۷۰ درصد دانشجویان در کلاس‌ها شرکت می‌کنند.

کد خبر 4930638

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی شهر قدس گیاهان دارویی ویروس کرونا بوشهر شیراز شهرکرد گرگان شب قدر قزوین شیوع کرونا ایلام بیرجند کمک به نیازمندان مواسات روابط عمومی مشهد شهر قدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۱۹۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع نهاوند برای نخستین‌بار

ایسنا/همدان مدیر جهادکشاورزی شهرستان نهاوند گفت: امسال برای نخستین‌بار ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع آبی و دیم شهرستان نهاوند برداشت می‌شود.

توکل آبشناس در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: برای نخستین‌بار ۳۵۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی آبی و دیم شهرستان نهاوند، امسال به کشت هفت نوع گیاه دارویی اختصاص یافته است.

وی تصریح کرد: بیش از ۳۲۰ تن انواع گیاهان دارویی در مزارع آبی و دیم این شهرستان برداشت می‌شود که همه این محصولات ارزش صادرات دارند و پیش‌بینی می‌شود بیش از یک میلیون دلار ارزآوری به استان و شهرستان داشته باشد.

آبشناس اضافه کرد: به منظور جلوگیری از تعرض به عرصه‌های منابع طبیعی، مصرف بی‌رویه آب در بخش کشاورزی و ترویج کاشت محصولات کم‌آب‌بر، امسال برای نخستین بار برخی از کشاورزان نهاوندی گیاهان دارویی کاشته‌اند.

وی در ادامه به افزایش ۱۰۰ درصدی کشت کلزا در شهرستان نهاوند اشاره کرد و گفت: کشت دانه‌های روغنی کلزا به عنوان گیاهی دارویی، کم‌آب‌بر و ضروری برای تولید روغن امسال در شهرستان نهاوند دو برابر شده است.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان نهاوند تأکید کرد: امسال ۶۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان به کشت کلزا اختصاص یافته که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰۰ درصد افزایش داشته است.

وی کم‌آب‌بر بودن، قرار گرفتن در تناوب با کشت گندم، داشتن قیمت تضمینی خرید از سوی دولت و مفید بودن برای تغذیه زنبورعسل را از جمله مزایای کشت کلزا عنوان کرد.

آبشناس با اشاره به اینکه محصول کلزا همه ساله در پاییز کشت و در خرداد برداشت می‌شود، یادآور شد: از سیاست‌های اصولی جهادکشاورزی ترویج کشت محصولات کم‌آب‌بر مانند کلزا است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مشکلات و دغدغه های تولیدکنندگان ملارد پیگیری و حل شود
  • استقرار ۴۵ هسته فناور و شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد واحد زاهدان/ جذب دانشجویان در قالب طرح پویش
  • ادغام ادویه و داروی گیاهی برای تجربه یک طعم تازه
  • توسعه زنجیره ارزش ماهیان سردآبی در چهارمحال و بختیاری
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • برداشت ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع نهاوند برای نخستین‌بار
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • توسعه وکشت گیاهان دارویی کم آبخواه در میانکوه